Giriş Kayıt
Leifur B. Dagfinnsson

Leifur B. Dagfinnsson


Yapımcı, Yapım Yöneticisi, Yönetmen Asistanı, Casting

Leifur B. Dagfinnsson, yapımcı, yapım yöneticisi, yönetmen asistanı, casting.

Küçülen Hayatlar (2017), Otel 2 (2007), Gece Yarısı Gökyüzü (2020), Wikileaks: Beşinci Kuvvet (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Leifur B. Daggfinnsson
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Dram Yapımcı    
2023 Aksiyon Yapımcı 5.7 22,948

Mission: Impossible - Ölümcül Hesaplaşma Birinci Bölüm
2023 Aksiyon Yapımcı 7.7 246,225
2022 Dram Yapımcı 8.9 152
2022 Suç Yapımcı 6.8 1,245

Vakıf
2021 Dram Yapımcı 7.6 95,878
2021 Biyografi Yapımcı 6.6 2,920

Kara Dul
2021 Aksiyon Yapımcı 6.7 425,740
2021 Aksiyon Yapımcı 6.6 227,527

Eurovision Şarkı Yarışması: Fira Saga’nın Hikâyesi
2020 Komedi Yapımcı 6.5 102,318

Gece Yarısı Gökyüzü
2020 Dram Yapımcı 5.6 72,273
2019 Suç Yapımcı 7.1 16,928

Küçülen Hayatlar
2017 Komedi Yapımcı 5.8 124,357

Star Wars: Son Jedi
2017 Aksiyon Yapımcı 6.9 671,598
2016 Komedi Yapımcı 6.0 218

Kahin'in Kızı
2015 Macera Yapımcı 6.0 4,197

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Yapımcı 7.8 973,303

Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı
2013 Macera Yapım Yöneticisi 7.3 340,707
2013 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.0 552,865

Wikileaks: Beşinci Kuvvet
2013 Biyografi Yapımcı 6.2 42,699
2012 Macera Yapım Yöneticisi 7.0 643,871
2007 Komedi Yapımcı 4.8 3,322

Yıldız Tozu
2007 Macera Yapım Yöneticisi 7.6 285,120

Otel 2
2007 Korku Yapımcı 5.5 95,950

Atalarımızın Bayrakları
2006 Dram Yapım Yöneticisi 7.1 129,206

Cennete Kısa Bir Yolculuk
2005 Dram Yapımcı
Yönetmen Asistanı
5.9 5,107

Tembel Kasaba
2002 Macera Yapımcı 5.9 8,513

007 James Bond: Başka Bir Gün Öl
2002 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.1 229,075
2001 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.8 218,868

Yargıç
1995 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Casting
5.6 124,876
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024