Giriş Kayıt
Dylan Cole

Dylan Cole


Görsel Efekt, Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı, Oyuncu

Dylan Cole, görsel efekt, sanat bölümü, yapım tasarımcısı, oyuncu.

Aşkın Büyüsü (2011), John Adams (2008), Kara Kaplı Defter (2004), (2009) Yol (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Aksiyon Yapım Tasarımcısı    
2021 Aksiyon Yapım Tasarımcısı    
2021 Aksiyon Sanat Bölümü    
2021 Aksiyon Yapım Tasarımcısı    

Malefiz
2014 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 7.0 309,018

Dev Avcısı Jack
2013 Macera Sanat Bölümü 6.2 124,244

Muhteşem ve Kudretli Oz
2013 Macera Sanat Bölümü 6.3 192,811

Titanların Öfkesi
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 173,433

Gizemli Adaya Yolculuk
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 84,446

Barbar Conan 3D
2011 Aksiyon Görsel Efekt
Sanat Bölümü
5.2 91,277

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 368,293

Aşkın Büyüsü
2011 Dram Görsel Efekt 6.9 106,352

Taht Oyunları
2011 Aksiyon Görsel Efekt 9.4 1,576,133

Yeşil Yaban Arısı
2011 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 149,269

Tron Efsanesi
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 297,934

Alice Harikalar Diyarı'nda
2010 Macera Sanat Bölümü 6.4 361,324
2010 Belgesel Oyuncu 7.5 126
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 1,053,760
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 330,459

Yol
2009 Macera Görsel Efekt 7.2 209,237

G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 191,788

Hayalet Sevgililerim
2009 Komedi Görsel Efekt 5.8 78,334

Kayıp Ada
2009 Macera Görsel Efekt 5.3 60,960

Kartal Göz
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 167,969

Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 142,391

Hızlı Yarışçı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 65,525
2008 Biyografi Görsel Efekt 8.5 25,381

Uçurtma Avcısı
2007 Dram Görsel Efekt 7.6 74,753

Altın Pusula
2007 Macera Görsel Efekt 6.1 168,665

Aman Tanrım
2007 Komedi Görsel Efekt 5.4 131,554

Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 221,871

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 261,498

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 Macera Görsel Efekt 6.9 342,645

Herbie: Tam Gaz
2005 Macera Görsel Efekt 4.8 42,443

Dört Kardeş
2005 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 126,085

Kıyametin Sesi
2005 Aksiyon Görsel Efekt 4.2 18,172

Halka 2
2005 Korku Görsel Efekt 5.4 86,563

Anka'nın Uyanışı
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 49,937

Göklerin Hakimi
2004 Biyografi Görsel Efekt 7.5 310,266

Ben, Robot
2004 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 467,990

Sky Captain ve Yarının Dünyası
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 79,014

Riddick Günlükleri
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 205,130

Kara Kaplı Defter
2004 Komedi Görsel Efekt 5.3 16,689
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 230,970

Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü
2003 Macera Görsel Efekt 8.9 1,510,272

Korkusuz
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 198,548

Karga
- Aksiyon Sanat Bölümü    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019