Giriş Kayıt
John Abraham

John Abraham (46)


Oyuncu, Yapımcı

Farhan Abraham, 17 Aralık 1972 Kochi, Kerala, Hindistan doğumlu oyuncu, yapımcı.

Madras Cafe (2013), Parmanu: The Story of Pokhran (2018), Dhoom (2004), Dostana (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Farhan Abraham
Doğum Tarihi: 17 Aralık 1972
Doğum Yeri: Kochi, Kerala, Hindistan
Burcu: Yay
Boyu: 1.78 m
9.1 (12 Oy)
  • Currently 181.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
8.0 2,150
2019 Aksiyon Oyuncu 6.5 3,298
2018 46 Gerilim Yapımcı 6.0 183
2018 46 Aksiyon Oyuncu 5.6 5,262
2018 46 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
7.7 17,622
2016 44 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
6.2 4,261
2016 44 Aksiyon Oyuncu 5.1 5,850

Yakışıklı Rocky
2016 44 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
6.8 6,468

Vezir
2016 44 Suç Oyuncu 7.1 15,584
2015 43 Aksiyon Oyuncu 4.2 5,088
2013 41 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
7.7 21,126
2013 41 Aksiyon Oyuncu 5.9 5,673
2013 41 Dram Oyuncu 4.6 1,691

Yarış 2
2013 41 Aksiyon Oyuncu 5.3 14,163
2012 40 Komedi Yapımcı
Oyuncu
7.8 35,966
2012 40 Komedi Oyuncu 5.2 11,840
2011 39 Komedi Oyuncu 5.7 11,973
2011 39 Aksiyon Oyuncu 6.4 6,400
2011 39 Dram Oyuncu 6.1 5,004
2010 38 Komedi Oyuncu 6.1 1,712
2010 38 Komedi Oyuncu 5.4 16
2010 38 Komedi Oyuncu 7.1 1,121
2010 38 Komedi Oyuncu 5.2 52
2009 37 Suç Oyuncu 6.8 9,590
2009 37 Dram Oyuncu
7.0 8,921
2008 36 Komedi Oyuncu 6.5 12,820
2008 36 Dram Oyuncu 6.8 346
2007 35 Spor Oyuncu 4.9 2,126
2007 35 Dram Oyuncu 7.2 5,718
2007 35 Komedi Oyuncu 4.2 412
2007 35 Komedi Oyuncu 5.1 4,909
2006 34 Dram Oyuncu 5.4 2,793
2006 34 Aksiyon Oyuncu 6.8 2,901
2006 34 Dram Oyuncu 6.0 16,877
2006 34 Komedi Oyuncu 7.2 8,569
2006 34 Aksiyon Oyuncu 4.9 2,997
2005 33 Dram Oyuncu 4.9 983
2005 33 Komedi Oyuncu 6.7 12,187

Su
2005 33 Dram Oyuncu 7.7 13,714
2005 33 Dram Oyuncu 7.1 1,926
2005 33 Gerilim Oyuncu 4.6 4,386
2005 33 Suç Oyuncu 5.5 1,200
2005 33 Aksiyon Oyuncu 4.4 626
2004 32 Aksiyon Oyuncu 4.4 805
2004 32 Müzikal Oyuncu 4.7 347
2004 32 Aksiyon Oyuncu 6.7 16,548
2004 32 Dram Oyuncu 4.6 906
2003 31 Gerilim Oyuncu 5.2 725
2003 31 Fantastik Oyuncu 5.8 818
2003 31 Dram Oyuncu 5.2 1,907
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,528) The 100 (1,875) La casa de papel (1,523) Euphoria (1,348) Fear the Walking Dead (1,275) Chernobyl (1,267) Mindhunter (1,260) Legion (1,253) The Big Bang Theory (1,242) Big Little Lies (1,090)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019