Giriş Kayıt
Minnie Marx

Minnie Marx (76)


Oyuncu

Minnie Marx, 01 Ocak 1948 Glasgow, Scotland, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Vahşi Zarafet (2007), Davetsiz Misafir (2004), (2018) El fotógrafo de Mauthausen (2018), (2015) Ahora o nunca (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1948
Doğum Yeri: Glasgow, Scotland, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Minnie Max
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 74 Suç Oyuncu 5.3 11,971
2022 Aksiyon Oyuncu 8.5 319,589
2018 70 Dram Oyuncu 5.3 93
2018 70 Oyuncu 6.7 12,614
2017 69 Oyuncu 4.6 21
2016 68 Komedi Oyuncu 4.0 14
2015 67 Komedi Oyuncu 3.6 1,203
2015 67 Komedi Oyuncu 5.2 2,926

Anna
2013 65 Dram Oyuncu 6.4 25,152
2011 Komedi Oyuncu 8.1 1,621

Vahşi Zarafet
2007 59 Dram Oyuncu 5.7 12,073

Davetsiz Misafir
2004 56 Dram Oyuncu 6.7 6,151
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film