Giriş Kayıt
Svetlana Khodchenkova

Svetlana Khodchenkova


Oyuncu

Svetlana Khodchenkova, oyuncu.

2005 yılının Aralık ayında Vladimir Yaglych ile evlendi. 5 yılın ardından 2010 yılının Ocak ayında boşandılar.

Metro (2013), Sluzhebnyy roman. Nashe vremya (2011), Lyubov v bolshom gorode 2 (2010), Küçük Moskova (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

8.9 (18 Oy)
  • Currently 178.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (36)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Komedi Oyuncu 5.4 17
2021 Dram Oyuncu 6.0 89
2020 Dram Oyuncu 6.2 124
2020 Dram Oyuncu 6.3 333
2019 Aksiyon Oyuncu 6.3 828
2018 Dram Oyuncu 7.2 302
2018 Biyografi Oyuncu 6.4 2,231
2018 Komedi Oyuncu 7.9 1,473
2017 Komedi Oyuncu 5.5 391
2017 Dram Oyuncu 7.7 907
2016 Aksiyon Oyuncu 4.6 5,086
2016 Komedi Oyuncu 5.9 75
2016 Komedi Oyuncu 2.9 448
2016 Dram Oyuncu 6.0 512
2016 Komedi Oyuncu 6.6 165
2015 Korku Oyuncu 4.1 754
2014 Dram Oyuncu 4.6 593
2014 Komedi Oyuncu 5.0 866
2013 Komedi Oyuncu 3.1 699
2013 Aksiyon Oyuncu 6.7 494,479
2013 Gerilim Oyuncu 6.4 7,898
2012 Komedi Oyuncu 6.7 2,750

Köstebek
2011 Dram Oyuncu 7.0 213,221
2011 Macera Oyuncu 6.5 726
2011 Komedi Oyuncu 4.9 3,874
2010 Komedi Oyuncu 5.5 1,318
2009 Komedi Oyuncu 5.7 1,867

Küçük Moskova
2008 Dram Oyuncu 6.6 920
2007 Oyuncu 6.1 335
2003 Dram Oyuncu 6.6 462
- Dram Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film