Giriş Kayıt
Raghu Babu

Raghu Babu


Oyuncu

Raghu Babu, oyuncu.

Aa Naluguru (2004), Mr Perfect (2011), Kaadan (2021), Naayak (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Raghu Baabu
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Aksiyon Oyuncu 3.1 1,304
2022 Oyuncu 7.6 36
2022 Aksiyon Oyuncu 4.2 2,677
2021 Aksiyon Oyuncu 5.6 3,164
2021 Aksiyon Oyuncu 7.6 3,488
2021 Dram Oyuncu 6.6 1,039
2021 Suç Oyuncu 4.5 2,798
2021 Dram Oyuncu 6.7 3,298
2021 Aksiyon Oyuncu 6.9 7,401
2021 Aksiyon Oyuncu 7.0 1,736
2020 Aksiyon Oyuncu 6.8 969
2020 Dram Oyuncu 7.0 1,655
2020 Aksiyon Oyuncu 6.1 1,655
2020 Aksiyon Oyuncu 6.4 3,597
2019 Aksiyon Oyuncu 5.4 1,500
2019 Aksiyon Oyuncu 5.3 733
2019 Aksiyon Oyuncu 7.2 8,701
2019 Aksiyon Oyuncu 6.3 2,381
2018 Komedi Oyuncu 5.1 993
2017 Komedi Oyuncu 6.4 1,119
2017 Dram Oyuncu 4.6 663
2017 Aksiyon Oyuncu 4.6 515
2017 Aksiyon Oyuncu 7.6 882
2016 Dram Oyuncu 6.7 155
2016 Aksiyon Oyuncu 5.3 425
2015 Komedi Oyuncu 4.6 188
2015 Gerilim Oyuncu 6.8 22
2015 Dram Oyuncu 5.5 774
2015 Romantik Oyuncu 3.5 198
2014 Oyuncu 4.2 127
2014 Dram Oyuncu 5.7 2,743
2014 Oyuncu 6.4 911
2014 Komedi Oyuncu 4.5 689
2014 Aksiyon Oyuncu 5.5 479
2014 Aksiyon Oyuncu 7.3 12,811
2013 Suç Oyuncu 4.4 93
2013 Aksiyon Oyuncu 7.3 9,896
2013 Dram Oyuncu 5.1 110
2013 Aksiyon Oyuncu 6.1 1,488
2013 Dram Oyuncu 4.6 457
2013 Dram Oyuncu 7.1 1,922
2013 Aksiyon Oyuncu 7.3 6,203
2013 Aksiyon Oyuncu 5.0 459
2013 Aksiyon Oyuncu 5.6 3,624
2012 Aksiyon Oyuncu 6.6 898
2012 Aksiyon Oyuncu 5.4 774
2012 Komedi Oyuncu 5.6 1,317
2012 Komedi Oyuncu 6.0 480
2012 Dram Oyuncu 4.1 1,015
2012 Dram Oyuncu 5.2 158
2012 Romantik Oyuncu 6.0 1,051
2012 Aksiyon Oyuncu 5.2 966
2012 Aksiyon Oyuncu 4.5 2,929
2012 Dram Oyuncu 3.3 164
2011 Dram Oyuncu 5.8 46
2011 Romantik Oyuncu 6.5 1,311
2011 Aksiyon Oyuncu 6.5 3,912
2011 Komedi Oyuncu 6.2 914
2011 Aksiyon Oyuncu 4.4 2,493
2011 Aksiyon Oyuncu 7.0 4,384
2010 Komedi Oyuncu 5.9 122
2010 Dram Oyuncu 5.6 103
2010 Dram Oyuncu 4.8 205
2010 Romantik Oyuncu 7.1 4,719
2010 Dram Oyuncu 3.8 1,144
2010 Dram Oyuncu 3.7 170
2010 Dram Oyuncu 8.1 8,872
2010 Aksiyon Oyuncu 6.2 27
2010 Aile Oyuncu 6.5 825
2010 Aksiyon Oyuncu 5.5 593
2010 Aksiyon Oyuncu 6.7 3,141
2010 Aksiyon Oyuncu 6.0 1,117
2009 Oyuncu 3.6 200
2009 Aksiyon Oyuncu 4.9 187
2009 Romantik Oyuncu 7.0 1,275
2009 Komedi Oyuncu 7.9 6,036
2008 Komedi Oyuncu 5.5 684
2008 Oyuncu 5.7 246
2008 Aksiyon Oyuncu 4.7 1,087
2008 Aksiyon Oyuncu 5.0 129
2007 Aksiyon Oyuncu 7.2 4,634
2007 Komedi Oyuncu 6.5 1,154
2007 Aksiyon Oyuncu 5.5 1,337
2007 Oyuncu 6.8 21
2007 Aksiyon Oyuncu 6.7 811
2007 Aksiyon Oyuncu 6.2 2,341
2007 Aksiyon Oyuncu 5.5 572
2006 Aksiyon Oyuncu 4.9 978
2006 Romantik Oyuncu 4.2 380
2006 Aksiyon Oyuncu 7.7 4,750
2005 Dram Oyuncu 5.7 1,594
2005 Romantik Oyuncu 7.8 3,890
2004 Dram Oyuncu 8.6 4,037
2004 Romantik Oyuncu 5.2 1,438
2004 Romantik Oyuncu 7.2 2,218
2001 Dram Oyuncu 7.8 4,403
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film