Giriş Kayıt
Chung Yen

Chung Yen


Oyuncu, Senarist, Yönetmen Asistanı

Chung Yen, oyuncu, senarist, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1987 Aksiyon Oyuncu 4.1 169
1981 Aksiyon Oyuncu 6.7 336
1978 Aksiyon Oyuncu 5.4 112
1976 Aksiyon Senarist 6.5 301

New Fist Of Fury
1976 Aksiyon Oyuncu 5.6 1,201
1975 Aksiyon Senarist
Oyuncu
5.2 84
1974 Aksiyon Oyuncu
Yönetmen Asistanı
5.3 18
1973 Aksiyon Oyuncu 6.6 35
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,190) The 100 (1,582) La casa de papel (1,400) Mindhunter (1,272) Legion (1,213) Preacher (1,169) Chernobyl (1,094) Yellowstone (1,063) Big Little Lies (994) The Big Bang Theory (955)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019