Giriş Kayıt
Alice de Lencquesaing

Alice de Lencquesaing


Oyuncu, Yönetmen Asistanı

Alice de Lencquesaing, oyuncu, yönetmen asistanı.

Çocuklarımın Babası (2009), Tokyo Fiancée (2014), Ôtez-moi d'un doute (2017), Ange et Gabrielle (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

7.0 (1 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kürtaj
2021 Dram Oyuncu 7.4 3,292
2020 Komedi Oyuncu 4.8 31
2020 Dram Oyuncu 7.0 192
2020 Suç Oyuncu 7.3 63
2018 Komedi Oyuncu 7.3 3,694
2018 Kısa Metraj Oyuncu 6.6 9
2018 Kısa Metraj Oyuncu 6.5 6
2017 Oyuncu 6.9 417
2017 Oyuncu 6.3 320
2017 Komedi Oyuncu 6.7 1,968
2017 Komedi Oyuncu 6.0 603
2017 Dram Oyuncu 6.4 1,175
2016 Dram Oyuncu 7.1 1,692
2016 Dram Oyuncu 6.8 3,560
2016 Dram Oyuncu 7.5 17,434
2016 Dram Oyuncu 7.0 8,225

Soygun
2015 Suç Oyuncu 6.3 5,437
2015 Dram Oyuncu 5.1 1,105
2015 Komedi Oyuncu 5.8 1,086
2015 Kısa Metraj Oyuncu    
2015 Dram Oyuncu 5.9 158
2015 Yönetmen Asistanı 4.9 203
2014 Komedi Oyuncu 6.1 676
2014 Romantik Oyuncu 6.4 2,220
2014 Gerilim Oyuncu 6.4 3,139
2013 Dram Oyuncu 6.5 1,990
2012 Romantik Oyuncu 6.1 101
2012 Komedi Oyuncu 6.1 200

Polis
2011 Suç Oyuncu 7.3 15,315

Çocuklarımın Babası
2009 Dram Oyuncu 6.8 2,854

Yaz Saati
2008 Dram Oyuncu 7.1 8,167

Nilüferler
2007 Dram Oyuncu 6.7 13,436
2003 Dram Oyuncu 5.7 773
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024