Giriş Kayıt
Fırat Tanış

Fırat Tanış (49)


Oyuncu, Yönetmen, Müzisyen, Editör

Fırat Tanış, 05 Mayıs 1975 Istanbul, Türkiye doğumlu oyuncu, yönetmen, müzisyen, editör.

Muro - Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine (2008), Rus'un Oyunu (2016), Hep Yek (2016), 9 Kere Leyla (2020) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Mayıs 1975
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
Burcu: Boğa
Web Sitesi:
Boyu: 1.75 m
8.0 (40 Oy)
  • Currently 159/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Suç Oyuncu    
2022 47 Dram Oyuncu 4.0 76
2022 Dram Oyuncu 6.3 2,620
2021 Dram Oyuncu 6.8 299
2021 Komedi Oyuncu 8.2 1,811
2020 45 Komedi Oyuncu 4.2 1,897
2017 42 Komedi Oyuncu 4.5 182
2017 42 Komedi Oyuncu 4.8 30
2017 42 Dram Oyuncu    
2016 41 Dram Oyuncu 6.0 1,394
2016 41 Komedi Oyuncu 4.6 1,206
2016 41 Dram Oyuncu 6.7 428
2016 41 Komedi Oyuncu 3.7 235
2016 41 Komedi Oyuncu 4.3 1,885
2016 Komedi Oyuncu 3.5 15
2015 40 Dram Oyuncu 5.0 575
2015 40 Kısa Metraj Müzik 6.8 32
2015 40 Komedi Oyuncu 4.3 202
2015 40 Komedi Oyuncu 5.8 280
2015 40 Komedi Oyuncu 5.6 385
2015 40 Korku Oyuncu 4.6 412
2015 40 Komedi Oyuncu 2.2 1,521
2015 40 Komedi Oyuncu 4.0 271
2015 40 Komedi Oyuncu 4.8 1,378
2014 39 Komedi Oyuncu 5.1 893
2014 39 Suç Editör
Yönetmen
Müzik
Oyuncu
5.4 226
2014 Komedi Oyuncu 7.3 3,870
2013 Talk-Show Oyuncu 7.7 199
2012 Tarihi Oyuncu 4.4 184
2012 37 Dram Oyuncu 6.9 733
2011 36 Dram Oyuncu 3.3 492
2011 36 Suç Oyuncu 7.8 50,398
2011 36 Dram Oyuncu 5.3 1,525
2010 35 Komedi Oyuncu 6.3 2,647
2009 Talk-Show Oyuncu 7.5 180
2008 33 Dram Oyuncu 7.1 692
2008 33 Komedi Oyuncu 3.9 3,254
2007 32 Dram Oyuncu 6.5 7,407
2007 Dram Oyuncu 6.4 1,539
2006 31 Suç Oyuncu 5.7 313
2006 Komedi Oyuncu 4.1 29
2005 Dram Oyuncu 4.3 466
2005 Romantik Oyuncu 7.8 2,998
2004 Macera Oyuncu 7.6 118
2002 27 Dram Oyuncu 7.3 525
2001 Komedi Oyuncu 8.6 1,646
- Dram Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024