Giriş Kayıt
Stefan Kapicic

Stefan Kapicic


Oyuncu

Stefan Kapicic, oyuncu.

Ivana Horvat ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Satılık Gözyaşları (2008), Deadpool (2016), The Last Voyage of the Demeter (2023), (2018) Deadpool 2 (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Stefan Kapa
Takma İsmi: Kaponja
Web Sitesi:
8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Aksiyon Oyuncu    
2023 Komedi Oyuncu 6.2 220
2023 Fantastik Oyuncu 6.1 52,120
2019 Korku Oyuncu 4.6 919
2019 Animasyon Oyuncu 8.4 199,287
2018 Aksiyon Oyuncu 7.6 651,956
2017 Dram Oyuncu 8.0 31,283
2016 Aksiyon Oyuncu 8.0 1,134,158
2015 Suç Oyuncu 9.0 656,757
2015 Komedi Oyuncu 7.5 1,731
2013 Suç Oyuncu 5.9 155
2013 Dram Oyuncu    

Büyük Mucize
2012 Biyografi Oyuncu 6.5 20,566

Bloom Kardeşler
2008 Macera Oyuncu 6.7 52,698

Satılık Gözyaşları
2008 Komedi Oyuncu 6.8 2,532
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film