Giriş Kayıt
Moon Bloodgood

Moon Bloodgood (43)


Oyuncu

Korinna Moon Bloodgood, 20 Eylül 1975 Alliance, Nebraska, ABD doğumlu oyuncu.

Terminatör 4: Kurtuluş (2009), Kutup Macerası (2006), Aşk Seansları (2012), Kılavuz (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Korinna Moon Bloodgood
Doğum Tarihi: 20 Eylül 1975
Doğum Yeri: Alliance, Nebraska, ABD
Burcu: Başak
Web Sitesi:
Boyu: 1.78 m
8.8 (22 Oy)
  • Currently 175.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (59)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 38 Aksiyon Oyuncu 5.4 3,366

Aşk Seansları
2012 37 Biyografi Oyuncu 7.2 39,952
2011 36 Komedi Oyuncu 5.4 1,152
2011 Aksiyon Oyuncu 7.2 82,633
2010 35 Aksiyon Oyuncu 6.5 94,218
2010 35 Dram Oyuncu 6.6 6,084
2010 35 Dram Oyuncu 4.4 235
2009 34 Dram Oyuncu 4.8 602

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 34 Aksiyon Oyuncu 6.6 322,961

Terminatör Kurtuluş Animasyon Serisi
2009 Animasyon Oyuncu 5.5 471

Sokak Dövüşçüsü: Chun-Li Efsanesi
2009 34 Suç Oyuncu 3.7 21,998

Tam Olarak Ne Oldu?
2008 33 Komedi Oyuncu 5.6 25,587

Journeyman 1
2007 Fantastik Oyuncu 8.0 8,727
2007 Aksiyon Oyuncu 8.0 64,984

Kılavuz
2007 32 Aksiyon Oyuncu 5.4 40,988
2006 Aksiyon Oyuncu 8.1 7,484

Kutup Macerası
2006 31 Macera Oyuncu 7.3 56,923

Aşk Gibi Bir Şey
2005 30 Komedi Oyuncu 6.6 64,983
2005 Komedi Oyuncu 8.3 9,913

Hollywood\'da Randevu
2004 29 Komedi Oyuncu 5.6 25,428
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019