Giriş Kayıt
Alexandra Staseson

Alexandra Staseson


Oyuncu, Müzisyen, Yapımcı

Alexandra Staseson, oyuncu, müzisyen, yapımcı.

Parazit (2009), (2001) Söylenemeyenler (2001), (2005) Çikolata (2005), (2014) A Cookie Cutter Christmas (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ali Staseson
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Romantik Oyuncu 6.3 289
2018 Kısa Metraj Yapımcı    
2016 Komedi Oyuncu 7.3 4,803
2014 Romantik Oyuncu 6.1 1,371
2014 Dram Oyuncu
Müzik
5.5 248
2014 Komedi 6.8 52
2012 Kısa Metraj 6.9 81
2010 Dram Oyuncu 6.1 74

Parazit
2009 Korku Oyuncu 5.2 10,770

Çikolata
2005 Korku Oyuncu 5.0 2,770

Söylenemeyenler
2001 Suç Oyuncu 6.7 5,968
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,233) The 100 (1,611) La casa de papel (1,433) Mindhunter (1,284) Legion (1,248) Preacher (1,177) Chernobyl (1,118) Yellowstone (1,076) Big Little Lies (998) The Big Bang Theory (986)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019