Giriş Kayıt
Fraser Macdonald

Fraser Macdonald


Yönetmen

Fraser Macdonald, yönetmen.

Secret Diary of a Call Girl (2007), Waterloo Road (2006), Bedlam (2011), Holby City (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Yönetmen 7.7 16,926
2011 Korku Yönetmen 6.4 2,457
2007 Dram Yönetmen 7.3 14,237
2006 Dram Yönetmen 7.1 3,905
2004 Komedi Yönetmen 8.0 18,431
1999 Dram Yönetmen 5.8 2,612
1986 Dram Yönetmen 6.1 3,681
1984 Suç Yönetmen 6.7 4,084
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024