Giriş Kayıt
Jon Tierney

Jon Tierney (47)


Yapım Yöneticisi, Yapımcı, Yönetmen Asistanı

Jonathan Tierney, 11 Nisan 1972 doğumlu yapım yöneticisi, yapımcı, yönetmen asistanı.

Zor Biraderler (2014), Oyuncu Seçimi (2012), The Hollow (2004), The Job (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jonathan Tierney
Doğum Tarihi: 11 Nisan 1972
Diğer Bir İsmi: Jonathan Tierney
Burcu: Koç
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Pele: Bir Efsanenin Doğuşu
2016 44 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.2 14,195

Zor Biraderler
2014 42 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.2 95,317
2013 41 Komedi Yapım Yöneticisi 6.7 14,053

Oyuncu Seçimi
2012 40 Belgesel Yapım Yöneticisi 7.6 1,363
2012 Reality-TV Çeşitli 6.3 13

Ay Işığı
2009 37 Komedi Çeşitli 5.4 7,542

Karanlıkta Tek Başına 2
2008 36 Fantastik Yönetmen Asistanı
Çeşitli
3.2 4,748
2006 34 Komedi Yapımcı 4.4 188
2004 32 Korku Yapımcı
Yapım Yöneticisi
4.6 1,904
2003 31 Aksiyon Yapımcı
Yapım Yöneticisi
4.4 896
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,339) Mindhunter (1,728) The 100 (1,663) La casa de papel (1,520) Preacher (1,457) Legion (1,453) The Terror (1,400) Big Little Lies (1,120) Chernobyl (1,087) The Big Bang Theory (1,068)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019