Giriş Kayıt
Jordi Bonet

Jordi Bonet


Sesler, Müzisyen

Jordi Bonet, sesler, müzisyen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Dram Müzik 7.5 80,850

Sibirya Ekspresi
2008 Suç Müzik 6.7 48,074

Kışın 53 Günü
2006 Dram Müzik 6.8 193
2006 Belgesel Sesler 7.7 39
2004 Belgesel Sesler 7.3 51
2003 Komedi Sesler 5.5 301
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,322) Mindhunter (1,722) The 100 (1,656) La casa de papel (1,513) Legion (1,450) Preacher (1,447) The Terror (1,397) Big Little Lies (1,120) Chernobyl (1,085) The Big Bang Theory (1,068)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019