Giriş Kayıt
Lotfi Abdelli

Lotfi Abdelli


Oyuncu

Lotfi Abdelli, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Lofti Abdelli
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Oyuncu 6.6 250

Domuzlar Kanatlandığında
2011 Komedi Oyuncu 7.0 2,852
2011 Dram Oyuncu 6.8 32
2010 Dram Oyuncu 5.9 108
2006 Suç Oyuncu 6.9 125
2004 Dram Oyuncu 6.1 9

Güneşe Suikast
2003 Dram Oyuncu 6.5 130

Kil Bebekler
2002 Oyuncu 6.8 48
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,870) The 100 (1,965) Mindhunter (1,931) La casa de papel (1,818) Legion (1,618) Preacher (1,596) The Terror (1,505) Chernobyl (1,340) Big Little Lies (1,297) The Big Bang Theory (1,246)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019