Giriş Kayıt
Armando Riesco

Armando Riesco (45)


Oyuncu

Armando Riesco, 05 Aralık 1977 Mayaguez, Puerto Rico doğumlu oyuncu.

Just Cause 3 (2015), The Chi (2018), National Treasure: Edge of History (2022), (2004) Büyük Hazine (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Aralık 1977
Doğum Yeri: Mayaguez, Puerto Rico
Burcu: Yay
1.0 (1 Oy)
  • Currently 20/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Aksiyon Oyuncu 4.9 543
2019 Dram Oyuncu 6.3 2,064

Beyaz Diş
2018 41 Animasyon Oyuncu 6.9 3,833
2018 Dram Oyuncu 7.5 6,640
2016 Komedi Oyuncu 7.0 20,549
2016 Aksiyon Oyuncu 8.0 31,165
2016 Dram Oyuncu 7.5 5,142
2015 Aksiyon Oyuncu 7.2 2,474
2015 Suç Oyuncu 8.1 37,634
2014 Suç Oyuncu 8.1 47,743
2013 36 Dram Oyuncu 4.2 1,155

Yetişkinler Dünyası
2013 36 Komedi Oyuncu 6.1 18,158
2013 36 Komedi Çeşitli 5.6 6,607

Sanal Hayatlar
2012 35 Dram Çeşitli 7.5 76,585
2012 Aksiyon Çeşitli 8.6 10,749
2011 Dram Oyuncu 7.0 7,543

Genç Yetişkin
2011 34 Komedi Çeşitli 6.3 85,285
2010 33 Dram Oyuncu 7.2 59
2009 Suç Oyuncu 8.6 4,800

Brooklyn'in Kralı
2009 32 Suç Oyuncu 6.7 64,563
2009 Dram Oyuncu 8.1 8,562
2009 Komedi Oyuncu 7.1 21,683
2008 Aksiyon Oyuncu 6.9 2,463

Che
2008 31 Biyografi Oyuncu 6.8 34,129

Che: Birinci Bölüm
2008 31 Biyografi Oyuncu 7.2 46,718
2008 Aksiyon Oyuncu 8.9 35,380

Büyük Hazine: Sırlar Kitabı
2007 30 Aksiyon Oyuncu 6.5 241,960

Dünya Ticaret Merkezi
2006 29 Dram Oyuncu 6.0 84,852
2006 29 Dram Oyuncu 6.4 3,016
2006 29 Dram Oyuncu 7.1 10,744
2006 Aksiyon Oyuncu 8.4 4,931
2006 Dram Oyuncu 6.6 440

Acımasız Hayat
2005 28 Aksiyon Oyuncu 6.8 66,581

Aşk Kupası
2005 28 Komedi Oyuncu 6.2 45,956

Büyük Hazine
2004 27 Aksiyon Oyuncu 6.9 338,352
2004 Aksiyon Oyuncu 9.4 40,878

Eve Dönüş
2004 27 Komedi Oyuncu 7.4 218,307

Annemler Yemeğe Geliyor
2003 26 Komedi Oyuncu 7.0 21,454

25. Saat
2002 25 Suç Oyuncu 7.6 180,502
2002 Aksiyon Oyuncu 9.2 27,237
1990 Suç Oyuncu 7.8 39,993
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023