Giriş Kayıt
Adam Pally

Adam Pally


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Adam Pally, oyuncu, yapımcı, senarist.

Happy Endings (2011), Search Party (2014), Band Aid (2017), Dog Days (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Chubby Skinny Kids
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Aksiyon Oyuncu    
2023 Aksiyon Oyuncu 6.5 5,678
2022 Komedi Oyuncu 6.6 140

Kirpi Sonic 2
2022 Aksiyon Oyuncu 6.8 25,239
2020 Fantastik Oyuncu 6.6 473
2020 Animasyon Oyuncu 6.7 1,800
2020 Animasyon Oyuncu 8.0 30,269
2020 Aksiyon Oyuncu    

Kirpi Sonic
2020 Aksiyon Oyuncu 6.5 157,513
2020 Komedi Yapımcı
Oyuncu
4.7 1,065
2019 Aksiyon Oyuncu 8.7 580,677
2019 Animasyon Oyuncu 7.6 323
2018 Komedi Oyuncu 7.2 774
2018 Komedi Oyuncu 6.2 5,500
2018 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.1 1,166
2017 Komedi Oyuncu 5.8 25,234

Berrak Göl
2017 Suç Oyuncu 6.3 16,577
2017 Komedi Oyuncu 6.6 5,963
2017 Talk-Show Yapımcı 6.5 1,533
2017 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.3 2,606
2017 Komedi Oyuncu 7.2 70

Ortaokul: Hayatımın En Kötü Yılları
2016 Komedi Oyuncu 6.1 9,900
2016 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.9 4,524
2016 Komedi Oyuncu 6.7 18,173

Çılgın İhtiyar
2016 Komedi Oyuncu 5.9 132,434
2015 Macera Oyuncu 4.9 693
2015 Komedi Oyuncu 5.8 2,865
2015 Komedi Oyuncu 5.7 10,913
2015 Komedi Oyuncu 6.2 2,596
2014 Komedi Oyuncu 5.6 8,247

Beth'ten Sonra
2014 Komedi Oyuncu 5.6 23,602
2014 Animasyon Oyuncu 8.8 185,698
2013 Komedi Oyuncu 5.8 41,762

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Oyuncu 7.1 894,291

Boşanma Muamması
2013 Komedi Oyuncu 5.6 13,839
2013 Macera 4.3 2,537
2013 Komedi Oyuncu 7.0 5,233
2012 Komedi Oyuncu 7.5 34,799

9. Sınıf Ninja: Randy Cunningham
2012 Animasyon Oyuncu 6.7 1,585
2012 Oyuncu 6.4 305
2012 Komedi Oyuncu 7.6 4,586
2012 Komedi Senarist 8.6 21,642
2012 Komedi Oyuncu 5.9 5,186
2011 Komedi Oyuncu 7.8 39,973
2011 Komedi Oyuncu 7.3 3,393
2010 Komedi Oyuncu 8.2 24,899
2010 Dram Oyuncu 5.0 873
2010 Komedi Oyuncu 5.9 151
2010 Komedi Oyuncu 6.0 368
2010 Kısa Metraj Oyuncu 4.9 17

Sürekli Dizi
2009 Animasyon Oyuncu 8.5 56,285

Özgür Woodstock
2009 Komedi Oyuncu 6.7 29,940
2009 Komedi Oyuncu 6.3 17,063
2008 Komedi Oyuncu 6.4 1,465

Lise Ateşi
2008 Komedi Oyuncu 6.2 16,328
2007 Komedi Oyuncu 8.3 187,821
2005 Komedi Oyuncu 8.4 11,462
2003 Komedi Oyuncu 6.5 17,306
2002 Komedi Oyuncu 6.1 1,132
1994 News Oyuncu 3.2 951
1952 News Oyuncu 4.6 2,437
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024