Giriş Kayıt
Julie Auerbach

Julie Auerbach


Yapımcı, Senarist, Oyuncu

Julie Auerbach, yapımcı, senarist, oyuncu.

Decoded (2010), Josie Jane: Kill the Babysitter (2020), (2014) Hangar 1: The UFO Files (2014), (2011) Prophets of Science Fiction (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Julie Hess
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Aksiyon Senarist
Yapımcı
4.2 338
2020 Korku Senarist
Yapımcı
4.2 658
2020 Korku Senarist
Yapımcı
4.7 406
2014 Yapımcı 7.2 1,016
2013 Yapımcı 4.4 106
2011 Belgesel Yapımcı 7.9 672
2010 Belgesel Yapımcı 6.2 775
2007 Reality-TV Yapımcı 3.9 41
1998 Dram Senarist
Çeşitli
7.1 85,473
1997 Komedi Oyuncu 5.5 234
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023