Giriş Kayıt
Ngoc Hai Bui

Ngoc Hai Bui (62)


Oyuncu

Ngoc Hai Bui, 29 Nisan 1957 Nam Ning, Vietnam doğumlu oyuncu.

Moja krew (2009) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Nisan 1957
Doğum Yeri: Nam Ning, Vietnam
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 56 Komedi Oyuncu 3.3 117
2010 53 Dram Oyuncu 6.2 53
2009 52 Oyuncu 5.9 196
2008 Komedi Oyuncu 5.2 197
2008 51 Korku Oyuncu 3.2 389
2003 46 Komedi Oyuncu 6.4 872
1953 Dram Oyuncu 8.9 20
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,641) Mindhunter (1,849) The 100 (1,812) La casa de papel (1,667) Preacher (1,559) Legion (1,537) The Terror (1,461) Chernobyl (1,214) Big Little Lies (1,210) The Big Bang Theory (1,149)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019