Giriş Kayıt
Rory Mullen

Rory Mullen


Oyuncu

Rory Mullen, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 7.0 7

Maceraperest: Midas Kutusunun Laneti
2013 Macera Oyuncu 5.4 5,313
2012 Komedi Oyuncu 6.4 114
2012 Komedi Oyuncu 3.6 344

Taht Oyunları
2011 Aksiyon Oyuncu 9.4 1,580,347

Açlık
2008 Biyografi Oyuncu 7.6 61,706
1997 Korku Oyuncu 4.9 93
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,801) The 100 (1,731) 13 Reasons Why (1,239) Yellowstone (1,235) Preacher (1,168) Fear the Walking Dead (1,144) La casa de papel (1,127) Euphoria (1,098) Legion (1,029) Mindhunter (953)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019