Giriş Kayıt
Paulina García

Paulina García (58)


Oyuncu

Paulina del Carmen García Alfonso, 27 Kasım 1960 Şili doğumlu oyuncu.

Gloria (2013), Zirve (2017), Much Ado About Nothing (2016), Küçük Adamlar (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Paulina del Carmen García Alfonso
Doğum Tarihi: 27 Kasım 1960
Doğum Yeri: Şili
Burcu: Yay
10.0 (6 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (22)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Dram Oyuncu 6.1 349
2018 Dram Oyuncu 6.8 144

Zirve
2017 57 Dram Oyuncu 6.0 2,829
2017 57 Dram Oyuncu 6.5 419

Küçük Adamlar
2016 56 Dram Oyuncu 6.7 6,165
2016 56 Dram Oyuncu 6.6 523
2015 55 Biyografi Oyuncu 6.9 32,602
2015 Biyografi Oyuncu 8.8 302,274

Dış Ses
2014 54 Dram Oyuncu 6.2 115
2014 54 Dram Oyuncu 5.5 54
2013 53 Komedi Oyuncu 6.8 7,768
2011 Dram Oyuncu 8.5 117
2007 47 Dram Oyuncu 3.7 118
2007 Dram Oyuncu 6.8 74
2005 Aksiyon Oyuncu 6.8 42
2004 44 Komedi Oyuncu 6.7 206
2004 Aksiyon Oyuncu    
1991 News Oyuncu 6.5 204
- Aksiyon Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Legion (2,693) Mindhunter (2,689) Game of Thrones (2,421) The 100 (2,199) La casa de papel (1,641) Big Little Lies (1,303) Chernobyl (1,219) Preacher (1,181) The Big Bang Theory (1,095) Suits (1,016)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019