Giriş Kayıt
Antoine Charreyron

Antoine Charreyron


Yönetmen, Yönetmen Asistanı, Sanat Yönetmeni

Antoine Charreyron, yönetmen, yönetmen asistanı, sanat yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Bilim-Kurgu Yönetmen
Sanat Yönetmeni
Yönetmen Asistanı
7.2 993
2011 Animasyon Yönetmen 5.9 1,713

Babil M.S.
2008 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.5 98,517
2006 Animasyon Yönetmen 7.7 3,592
2003 Aksiyon Yönetmen 6.1 1,161
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024