Giriş Kayıt
David Kerr

David Kerr (56)


Yönetmen

David Kerr, 03 Eylül 1967 Belfast, Kuzey İrlanda, Birleşik Krallık doğumlu yönetmen.

Johnny English Tekrar İş Başında (2018), Inside No. 9 (2014), Fresh Meat (2011), No Offence (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Eylül 1967
Doğum Yeri: Belfast, Kuzey İrlanda, Birleşik Krallık
Burcu: Başak
8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Kısa Metraj Yönetmen 7.4 2,413
2020 Aile Yönetmen 7.2 77

Johnny English Tekrar İş Başında
2018 51 Aksiyon Yönetmen 6.2 83,053
2016 49 Komedi Yönetmen 6.4 825
2015 Komedi Yönetmen 8.0 6,637
2014 Komedi Yönetmen 8.5 19,574
2011 Komedi Yönetmen 7.8 19,464
2010 Komedi Yönetmen 7.4 2,414
2008 Komedi Yönetmen 8.5 1,436
2002 Dram Yönetmen 6.5 1,858
2001 Suç Yönetmen 7.6 1,316
2000 Dram Yönetmen 4.6 1,694
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024