Giriş Kayıt
In-seong Jo

In-seong Jo (42)


Oyuncu

In-seong Jo, 27 Temmuz 1981 Güney Kore doğumlu oyuncu.

Klasik (2003), Maskeli Balo (2006), The Great Battle (2018), It's Okay, That's Love (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Temmuz 1981
Doğum Yeri: Güney Kore
Diğer Bir İsmi: In Sung Cho | In Seong Jo
Takma İsmi: Arabian Prince
Burcu: Aslan
Boyu: 1.88 m
10.0 (5 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Aksiyon Oyuncu 8.5 1,883
2023 42 Aksiyon Oyuncu 6.7 196
2021 40 Aksiyon Oyuncu 7.2 1,294
2019 38 Animasyon Oyuncu 6.8 45
2018 37 Aksiyon Oyuncu 7.0 6,103
2017 36 Aksiyon Oyuncu 6.9 2,472
2016 Komedi Oyuncu 8.2 504
2014 Dram Oyuncu 8.3 4,598
2013 Dram Oyuncu 7.5 2,306

Ayazda Bir Çiçek
2008 27 Dram Oyuncu 7.1 5,161

Maskeli Balo
2006 25 Aksiyon Oyuncu 7.3 9,252
2005 Romantik Oyuncu 7.3 52
2004 Dram Oyuncu 7.5 292
2003 22 Dram Oyuncu 4.7 185

Klasik
2003 22 Dram Oyuncu 7.7 10,165
2003 22 Romantik Oyuncu 6.2 339

Umumi Tuvalet
2002 21 Dram Oyuncu 5.5 300
2002 Oyuncu    
2001 Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film