Giriş Kayıt
Sungkyu Cho

Sungkyu Cho


Yapımcı, Yönetmen, Senarist

Sungkyu Cho, yapımcı, yönetmen, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Romantik Yönetmen 6.1 37
2016 Dram Yönetmen
Senarist
6.6 16
2016 Dram Yönetmen
Senarist
6.2 17
2014 Romantik Senarist
Yönetmen
5.6 29
2012 Dram Yönetmen
Senarist
Yapımcı
7.2 22
2012 Dram Yönetmen
Senarist
7.2 11
2009 Gerilim Yapımcı 5.4 495

Sevgili Düşmanım
2008 Dram Yapımcı 7.0 827

Kaba Kurgu
2008 Aksiyon Yapımcı 7.0 2,843

Lezzetli Adam
2008 Dram Yapımcı 6.2 140
2002 Komedi Yapımcı 6.5 162

Umumi Tuvalet
2002 Dram Yapımcı 5.5 292
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023