Giriş Kayıt
Orangey

Orangey


Oyuncu

Orangey, oyuncu.

(1961) Tiffany'de Kahvaltı (1961), (1957) Kendi Kendine Küçülen Adam (1957), (1955) Kayıp Gezegen (1955), (1963) Dehşet Komedisi (1963) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jimmy | Rhubarb
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1966 Aksiyon Oyuncu 7.5 16,958
1965 Komedi Oyuncu 3.4 1,943

Dehşet Komedisi
1963 Komedi Oyuncu 6.8 4,422

Tiffany'de Kahvaltı
1961 Komedi Oyuncu 7.7 152,689
1960 Komedi Oyuncu 6.1 1,014
1958 Romantik Oyuncu 7.0 918

Kendi Kendine Küçülen Adam
1957 Dram Oyuncu 7.6 14,475

Kayıp Gezegen
1955 Korku Oyuncu 5.9 8,155
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,334) Mindhunter (1,724) The 100 (1,661) La casa de papel (1,518) Preacher (1,454) Legion (1,453) The Terror (1,398) Big Little Lies (1,120) Chernobyl (1,086) The Big Bang Theory (1,068)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019