Giriş Kayıt
Ruth Coulson

Ruth Coulson


Editör

Ruth Coulson, editör.

K-PAX (2001), Banka İşi (2008), Çarpışma (2002), Sihirli Dadı (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ruth Colson
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Banka İşi
2008 Suç Editorial Department 7.2 166,787

Gizemli Yolcu
2006 Dram Editorial Department 5.4 3,723

İsyan
2006 Aksiyon Editorial Department 5.0 5,943

Sihirli Dadı
2005 Komedi Editorial Department 6.5 62,282

Keskin Nişancı
2005 Aksiyon Editorial Department 4.1 4,151

7 Saniye
2005 Aksiyon Editorial Department 4.8 6,622

Aynalı Maske
2005 Macera Editorial Department 6.8 21,791

Gelinim Olur Musun?
2004 Komedi Editorial Department 6.1 19,110
2004 Aksiyon Editorial Department 4.2 12,546

Saatler
2002 Dram Editorial Department 7.5 117,543

Çarpışma
2002 Dram Editorial Department 6.4 63,848

Yaşgünü Kızı
2001 Komedi Editorial Department 6.1 23,438
2001 Dram Editorial Department 7.4 167,990
2001 Dram Editorial Department 6.3 19,339

Yaşam Kanıtı
2000 Aksiyon Editorial Department 6.2 53,133

Harold Smith'e Ne Oldu?
1999 Komedi Editorial Department 6.4 1,137
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,319) The 100 (1,641) La casa de papel (1,397) Euphoria (1,221) The Big Bang Theory (1,165) Legion (1,159) Chernobyl (1,155) Mindhunter (1,153) Fear the Walking Dead (1,130) Big Little Lies (978)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019