Giriş Kayıt
Sid Yost

Sid Yost


Oyuncu

Sidney Jay Yost, oyuncu.

Don't Kill It (2016), (2017) Midnight, Texas (2017), (2017) Kabus Gecesi 3 (2017), (2013) Hansel & Gretel Get Baked (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Sidney Jay Yost
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sarhoş Ebeveynler
2019 Komedi Çeşitli 3.7 2,494
2018 Aksiyon Çeşitli 5.6 118
2017 Suç Çeşitli 5.2 10,735

Kabus Gecesi 3
2017 Korku Çeşitli 4.0 15,028
2017 Suç Çeşitli 8.1 38,133
2017 Dram Çeşitli 7.4 11,233

Sahil Güvenlik
2017 Aksiyon Çeşitli 5.5 141,547

Deha
2017 Dram Çeşitli 7.6 85,154

Kapan
2017 Korku Çeşitli 7.7 415,814
2017 Aksiyon Çeşitli 8.1 572,833

Jack Reacher: Asla Geri Dönme
2016 Aksiyon Çeşitli 6.1 124,065
2016 Fantastik Çeşitli 5.2 3,704

Özgür Dünya
2016 Dram Çeşitli 6.1 1,362
2016 Dram Çeşitli 3.9 8,305
2016 Dram Çeşitli 7.7 4,384
2015 Komedi Çeşitli 7.2 2,934

Karınca Adam
2015 Aksiyon Çeşitli 7.3 512,637
2015 Aksiyon Çeşitli 5.0 2,341
2015 Dram Çeşitli 5.6 39,095

Labirent: Ölümcül Kaçış
2014 Aksiyon Çeşitli 6.8 390,654

12 Yıllık Esaret
2013 Biyografi Çeşitli 8.1 583,827

Ölümsüz Aşk
2013 Suç Çeşitli 6.4 19,587
2013 Aksiyon Çeşitli 6.5 99,565
2013 Belgesel Çeşitli 7.6 694

Zorlu İkili
2013 Aksiyon Çeşitli 6.7 183,505

Lanetli Ev 2
2013 Dram Çeşitli 5.3 15,313

Garip İlişkiler
2013 Komedi Çeşitli 5.7 4,218
2013 Komedi Çeşitli 4.3 3,243

Gizli Oyun
2013 Dram Çeşitli 6.8 47,033

Katil
2012 Biyografi Çeşitli 6.8 66,096

Kurye
2012 Aksiyon Çeşitli 4.5 4,321

Son Vurgun
2012 Aksiyon Çeşitli 6.5 112,224

Bir Tutam Cennet
2011 Komedi Çeşitli 6.3 26,595
2010 Suç Çeşitli 7.1 7,605

Tüylü Bela
2010 Komedi Çeşitli 3.8 14,835

Jackass
2002 Belgesel Çeşitli 6.6 77,066
1992 Komedi Oyuncu 5.2 9,708
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,778) The 100 (1,676) 13 Reasons Why (1,209) Yellowstone (1,179) Fear the Walking Dead (1,140) Preacher (1,110) Euphoria (1,090) La casa de papel (1,078) Legion (1,006) Mindhunter (931)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019