Giriş Kayıt
Shahar Sorek

Shahar Sorek (43)


Oyuncu

Shahar Sorek, 28 Aralık 1975 Jerusalem, İsrail doğumlu oyuncu.

Bunraku (2010) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Aralık 1975
Doğum Yeri: Jerusalem, İsrail
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 35 Suç Oyuncu 3.2 270
2010 Aile Oyuncu 5.0 37
2010 35 Aksiyon Oyuncu 6.2 18,423

Beşir'le Vals
2008 33 Animasyon Çeşitli 8.0 52,560
2008 Dram Oyuncu 7.2 8
2003 28 Dram Oyuncu 6.9 105
Dizi Altyazıları
Legion (2,693) Mindhunter (2,689) Game of Thrones (2,421) The 100 (2,199) La casa de papel (1,641) Big Little Lies (1,303) Chernobyl (1,219) Preacher (1,181) The Big Bang Theory (1,095) Suits (1,016)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019