Giriş Kayıt
Avril Lavigne

Avril Lavigne (39)


Oyuncu

Avril Ramona Lavigne, 27 Eylül 1984 Belleville, Ontario, Kanada doğumlu oyuncu.

2006 yılının Temmuz ayında Deryck Whibley ile evlendi. 4 yılın ardından 2010 yılının Kasım ayında boşandılar. 2013 yılının Temmuz ayında Chad Kroeger ile evlendi. 2 yılın ardından 2015 yılının Eylül ayında boşandılar.

Gerçek İsmi: Avril Ramona Lavigne
Doğum Tarihi: 27 Eylül 1984
Doğum Yeri: Belleville, Ontario, Kanada
Diğer Bir İsmi: Avril Lavin
Takma İsmi: Avie
Burcu: Terazi
Boyu: 1.65 m
10.0 (14 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (43)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 38 Belgesel Oyuncu 7.3 47
2022 Müzik Oyuncu 5.0 52

Yakışıklı Prens
2018 34 Animasyon Oyuncu 5.6 3,947
2012 28 Belgesel Oyuncu 5.9 13,868
2012 Müzik Oyuncu 5.6 1,383
2011 27 Oyuncu 5.6 157
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,366
2010 Aile Oyuncu 8.0 276
2008 Belgesel Oyuncu 8.1 205

Günahkarlar
2007 23 Suç Oyuncu 5.7 12,239
2007 Komedi Oyuncu 6.1 4,755

Orman Çetesi
2006 22 Animasyon Oyuncu 6.7 189,156

Hamburger Cumhuriyeti
2006 22 Komedi Oyuncu 6.3 25,131
2006 Spor Oyuncu 7.7 142
2005 Aile Oyuncu 4.8 10,463
2005 Komedi Oyuncu 8.4 11,485
2004 20 Komedi Oyuncu 5.5 3,884
2003 Komedi Oyuncu 6.6 17,581
2003 Komedi Oyuncu 6.5 17,396
2003 Müzik Oyuncu 3.2 10
2002 Game-Show Oyuncu 4.3 22,195
1997 Talk-Show Oyuncu 2.5 9,413
1993 Komedi Oyuncu 7.0 14,275
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,917
1988 Talk-Show Oyuncu 4.6 2,300
1984 Talk-Show Oyuncu 5.1 5,423
1981 News Oyuncu 3.6 2,759
1975 Komedi Oyuncu 8.0 52,585
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024