Giriş Kayıt
Benjamín Vicuña

Benjamín Vicuña (44)


Oyuncu, Yapımcı

Benjamín Vicuña, 28 Kasım 1978 Santiago, Şili doğumlu oyuncu, yapımcı.

Pacto de Fuga (2020), Fuera de carta (2008), Prófugos (2011), Promedio Rojo (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Kasım 1978
Doğum Yeri: Santiago, Şili
Takma İsmi: Benja
Burcu: Yay
Boyu: 1.74 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 44 Komedi Oyuncu 5.1 105
2021 Komedi Oyuncu    
2020 Dram Oyuncu 7.5 92
2020 42 Aksiyon Oyuncu 6.9 2,220
2019 41 Komedi Oyuncu 6.5 140
2017 39 Suç Oyuncu 4.8 351
2016 Aksiyon Oyuncu 2.9 228
2016 38 Komedi Oyuncu 5.6 1,091

Kader Bağı
2016 38 Dram Yapımcı
Oyuncu
5.4 2,515
2015 37 Dram Oyuncu 6.1 765
2015 Talk-Show Oyuncu 3.2 37
2015 Dram Oyuncu 7.6 144
2014 36 Aksiyon Oyuncu 6.0 547
2013 Talk-Show Oyuncu 6.4 11
2013 Dram Oyuncu 7.3 132
2012 Dram Oyuncu 6.0 47
2011 Aksiyon Oyuncu 7.9 1,229
2011 Dram Oyuncu 8.5 164
2011 Dram Oyuncu 5.8 54
2010 32 Dram Oyuncu 5.0 673
2009 31 Dram Oyuncu 6.1 347
2009 31 Komedi Oyuncu 4.0 454
2008 30 Komedi Oyuncu 6.1 2,163
2008 Dram Oyuncu 7.4 42
2007 Dram Oyuncu 6.9 85
2006 Game-Show Oyuncu 2.0 144
2006 28 Dram Oyuncu 6.3 1,152

Kiralık
2005 27 Dram Oyuncu 6.5 562
2005 Oyuncu 7.0 2,190
2005 Aksiyon Oyuncu 6.7 59
2004 26 Komedi Oyuncu 5.1 401
2004 26 Komedi Oyuncu 5.3 1,449
2004 Komedi Oyuncu 5.8 20
2003 Komedi Oyuncu 7.4 33
2002 Dram Oyuncu 7.0 34
1995 Komedi Oyuncu 8.1 360
1991 News Oyuncu 6.9 312
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023