Giriş Kayıt
Nicole Hilliard-Forde

Nicole Hilliard-Forde


Casting, Oyuncu Yönetmeni, Yapımcı

Nicole Hilliard-Forde, casting, oyuncu yönetmeni, yapımcı.

Ölülerin Şafağı (2004), Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir? (2003), Harold ve Kumar (2004), Çaylak (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Nicole Hilliard Forde
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Fantastik Oyuncu Yönetmeni 4.9 97
2017 Dram Casting 8.5 15,843
2016 Dram Yapımcı 5.4 716
2016 Komedi Oyuncu Yönetmeni
Casting
5.5 720
2016 Korku Oyuncu Yönetmeni 4.9 2,789
2015 Aile Oyuncu Yönetmeni 7.0 463
2015 Dram 6.3 64
2014 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.7 135
2014 Komedi Casting 5.6 257
2013 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.1 92
2011 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.9 129
2011 Aksiyon Casting 7.2 82,633

Hain
2008 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 7.0 53,296
2008 Macera Oyuncu Yönetmeni 6.0 4,372

Kız Erkek Meselesi
2006 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.3 37,469
2006 Dram Casting 6.3 2,873
2006 Suç Oyuncu Yönetmeni 6.3 363
2005 Komedi Casting 6.7 1,293

Otobanda Dehşet
2004 Aksiyon Casting 5.7 8,070

Dünyanın Sonundaki Ev
2004 Dram Casting 6.7 12,853

Prens Ve Ben
2004 Komedi Casting 5.9 35,918

Harold ve Kumar
2004 Macera Casting 7.1 173,021

İhtiras Günleri
2004 Dram Casting 5.1 1,314
2004 Komedi Casting 5.5 2,137

Ölülerin Şafağı
2004 Aksiyon Casting 7.3 221,851

Saklı Seçilmişler 3
2004 Gerilim Casting 4.7 1,731

Mooseport'a Hoş Geldiniz
2004 Komedi Casting 5.2 11,705

Bir Drama Kraliçesinin İtirafları
2004 Komedi Casting 4.6 26,075
2004 Dram Casting 6.5 2,925

Pembe Dokunuş
2004 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.5 3,892

Bebeğimin Babası
2004 Komedi Casting 4.6 3,382

İnsanlık Suçu
2003 Gerilim Casting 6.2 4,682
2003 Dram Casting 5.3 41,257

İnsan Lekesi
2003 Dram Casting 6.3 28,092

Kabus
2003 Dram Casting 5.0 20,127

Dünyanın Uzak Ucu
2003 Aksiyon Casting 7.4 190,479

Asılsız Haber
2003 Dram Casting 7.2 31,656

Hiç
2003 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.2 5,598

Çık İşin İçinden
2003 Komedi Casting 5.6 8,922

İntikam Oyunu
2003 Gizem Casting 5.6 1,966

Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir?
2003 Komedi Casting 6.4 192,776

Çaylak
2003 Aksiyon Casting 6.6 124,617
2003 Suç Casting 6.4 6,053

Ateşli Piliç
2002 Komedi Casting 5.5 85,284
2002 Komedi Casting 6.6 1,479
2002 Dram Casting 5.8 25

Gizem Avcısı
1999 Fantastik Casting 6.6 5,516
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019