Giriş Kayıt
Ankush Chaudhari

Ankush Chaudhari


Oyuncu, Yönetmen

Ankush Chaudhari, oyuncu, yönetmen.

Gerçek İsmi: Ankush Chaudhari
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Suç Oyuncu 8.4 202
2017 Romantik Oyuncu 8.0 907
2016 Aksiyon Oyuncu 5.8 79
2015 Aksiyon Oyuncu 6.2 279
2015 Dram Oyuncu 7.7 388
2013 Dram Oyuncu 7.5 1,913
2013 Komedi Oyuncu 6.3 19
2012 Komedi Yönetmen
Oyuncu
5.2 48
2010 Suç Oyuncu 6.7 391
2004 Suç Oyuncu 7.1 238
2000 Komedi Oyuncu 4.9 1,308
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023