Giriş Kayıt
So Ji-seob

So Ji-seob (46)


Oyuncu

So Ji-seob, 04 Kasım 1977 Seoul, Güney Kore doğumlu oyuncu.

Sadece Sen (2011), The Battleship Island (2017), Jigeum Mannareo Gabmida (2018), O Ma-i Bi-neo-seu (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Kasım 1977
Doğum Yeri: Seoul, Güney Kore
Diğer Bir İsmi: Ji Sup So | Jisobu So | Jisub So | Zhi-xie Su
Burcu: Akrep
Boyu: 1.82 m
9.9 (29 Oy)
  • Currently 198/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (24)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 45 Suç Oyuncu 7.3 68
2022 Dram Oyuncu    
2022 45 Aksiyon Oyuncu 6.8 453
2020 43 Belgesel Oyuncu 7.9 52
2018 41 Fantastik Oyuncu 7.7 7,048
2018 Komedi Oyuncu 7.6 1,699

Taeksi Woonjunsa
2017 40 Aksiyon 7.9 31,023
2017 40 Aksiyon Oyuncu 7.1 8,469
2015 Komedi Oyuncu 7.7 6,469

Taht
2015 38 Dram Oyuncu 7.1 3,097
2013 Komedi Oyuncu 8.1 5,470
2012 35 Aksiyon Oyuncu 6.6 6,452
2012 Gizem Oyuncu 7.8 652

Sadece Sen
2011 34 Dram Oyuncu 7.7 11,199
2010 Savaş Oyuncu 7.9 115
2009 32 Komedi Oyuncu 5.9 1,458

Habil ve Kabil
2009 Oyuncu    

Kaba Kurgu
2008 31 Aksiyon Oyuncu 7.0 2,994
2008 31 Macera Oyuncu 5.1 174
2008 31 Oyuncu    

Özür Dilerim, Seni Seviyorum
2004 Dram Oyuncu 8.3 1,300
2004 Dram Oyuncu 7.5 291
2003 Oyuncu    
2003 Romantik Oyuncu 6.0 41

Çalmadan Yaşanmaz
2002 25 Komedi Oyuncu 5.9 231
2002 Oyuncu    
2002 Oyuncu    
2001 Oyuncu    
2001 Oyuncu    
2000 Oyuncu    
1999 Oyuncu    
1999 Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024