Giriş Kayıt
Juanjo Cucalón

Juanjo Cucalón


Oyuncu

Juanjo Cucalón, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Juan José Cucalón
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Oyuncu 6.0 327
2011 Dram Oyuncu 6.0 63
2008 Komedi Oyuncu 8.1 121
2007 Oyuncu 4.7 108
2007 Oyuncu 5.8 147

Pan'ın Labirenti
2006 Dram Oyuncu 8.2 577,573
2005 Oyuncu 6.4 1,665
2003 Oyuncu 7.4 3,045
2002 Komedi Oyuncu 4.1 87
2001 Oyuncu 7.4 1,111
2000 Komedi Oyuncu 5.3 19
2000 Game-Show Oyuncu 6.2 81
2000 Oyuncu 5.6 581
2000 Oyuncu 6.5 50
2000 Oyuncu 6.8 137
1999 Oyuncu 5.8 275
1999 Komedi Oyuncu 7.2 1,168
1998 Komedi Oyuncu 5.7 470
1998 Komedi Oyuncu 3.6 9
1998 Aksiyon Oyuncu 5.7 262
1998 Komedi Oyuncu 3.7 102
1997 Komedi Oyuncu 4.8 302
1996 Komedi Oyuncu 4.2 111
1995 Oyuncu 5.2 510
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019