Giriş Kayıt
Kathleen Burns

Kathleen Burns


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Kathleen Burns, yapımcı, yapım yöneticisi.

Diğer Bir İsmi: Kathleen Burns Rohr
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Reality-TV Yapımcı 5.5 635
2013 Reality-TV Yapımcı 6.2 627
2012 Komedi Yapımcı 7.3 1,156
2010 Dram Yapımcı 8.0 699
2005 Reality-TV Yapım Yöneticisi
Çeşitli
7.7 7,839
2003 Komedi Yapım Yöneticisi 6.2 3,371
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,352) The 100 (1,653) La casa de papel (1,408) Euphoria (1,229) The Big Bang Theory (1,176) Legion (1,167) Chernobyl (1,161) Mindhunter (1,159) Fear the Walking Dead (1,139) Big Little Lies (992)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019