Giriş Kayıt
Boman Irani

Boman Irani (64)


Oyuncu, Müzisyen

Boman Irani, 02 Aralık 1959 Bombay, State of Bombay, Hindistan doğumlu oyuncu, müzisyen.

PK (2014), Khosla Ka Ghosla! (2006), Parmanu: The Story of Pokhran (2018), Jolly LLB (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Aralık 1959
Doğum Yeri: Bombay, State of Bombay, Hindistan
Burcu: Yay
Boyu: 1.91 m
9.6 (13 Oy)
  • Currently 192.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 64 Belgesel Oyuncu    
2022 63 Dram Oyuncu 7.1 6,689
2022 63 Dram Oyuncu    
2021 62 Biyografi Oyuncu 7.5 40,915
2020 61 Komedi Oyuncu    
2019 60 Dram Oyuncu 6.9 1,783
2019 60 Aksiyon Oyuncu 3.2 8,210
2019 60 Aksiyon Oyuncu 3.5 14,227
2019 60 Komedi Oyuncu 6.2 4,896
2019 60 Aksiyon Oyuncu 4.2 7,871
2019 60 Oyuncu 6.2 6,295
2018 59 Biyografi Oyuncu 7.6 61,524
2018 59 Aksiyon Oyuncu 7.6 25,260
2018 59 Aksiyon Oyuncu 6.7 8,145
2018 59 Komedi Oyuncu 1.5 990
2018 59 Dram Oyuncu 4.3 3,573
2016 57 Komedi Oyuncu 4.4 639
2016 57 Aksiyon Oyuncu 4.9 10,710
2016 57 Komedi Oyuncu 2.7 313
2015 56 Aksiyon Oyuncu 5.1 38,463
2015 56 Aksiyon Oyuncu 5.3 1,096
2014 55 Komedi Oyuncu 8.1 202,146
2014 55 Aksiyon Oyuncu 5.0 40,957
2014 55 Komedi Oyuncu 6.5 6,395
2014 55 Dram Oyuncu 5.2 1,988
2013 54 Aksiyon Oyuncu 7.3 9,844
2013 54 Komedi Oyuncu 7.5 21,433
2012 53 Komedi Oyuncu 5.3 20,126
2012 53 Romantik Oyuncu 4.5 1,094
2012 53 Komedi Oyuncu 6.3 15,311
2012 53 Suç Müzik
Oyuncu
6.4 5,914
2012 53 Animasyon Oyuncu 5.5 1,960
2012 53 Aksiyon Oyuncu 4.1 2,614
2012 53 Komedi Oyuncu 5.4 15,911
2012 53 Komedi Oyuncu 5.8 7,239
2011 52 Aksiyon Oyuncu 7.1 58,535
2011 52 Komedi Oyuncu
5.8 1,104
2011 52 Komedi Oyuncu 4.8 3,227
2011 52 Aksiyon Oyuncu 5.2 2,538
2010 51 Komedi Oyuncu 6.5 977
2010 51 Komedi Oyuncu 5.5 15,822
2010 51 Komedi 4.4 658
2010 51 Komedi Oyuncu 4.8 732
2010 51 Dram 4.2 1,602

3 Aptal
2009 50 Komedi Oyuncu 8.4 436,852
2009 50 Aksiyon Oyuncu
4.7 3,396
2009 50 Oyuncu 7.2 2,001
2009 50 Aksiyon Oyuncu 3.8 7,569
2009 50 Komedi Oyuncu 7.3 3,138
2009 50 Dram Oyuncu
7.1 11,082
2008 49 Suç Oyuncu 7.1 1,177
2008 49 Komedi Oyuncu 6.2 1,071
2008 49 Komedi Oyuncu 4.1 4,730
2008 49 Komedi Oyuncu 6.4 16,202
2008 49 Dram Oyuncu 6.6 384
2008 49 Komedi Oyuncu 5.3 6,070
2008 49 Aksiyon Oyuncu 2.6 2,663
2007 48 Spor Oyuncu 5.1 2,875
2007 48 Komedi Oyuncu 6.1 15,920
2007 48 Komedi Oyuncu 6.1 2,943
2007 48 Aksiyon Oyuncu 6.0 3,502

Seni Görüyorum
2006 47 Komedi Oyuncu 4.3 1,222
2006 47 Aksiyon Oyuncu 7.1 41,172
2006 47 Komedi Oyuncu 8.2 25,075
2006 47 Komedi Oyuncu 8.0 50,147
2006 47 Dram Oyuncu 6.4 761
2006 47 Komedi Oyuncu 3.4 986
2006 47 Komedi Oyuncu 4.3 844
2005 46 Komedi Oyuncu 6.6 6,730
2005 46 Komedi Oyuncu
Müzik
3.4 660
2005 46 Komedi Oyuncu 7.1 3,014
2005 46 Dram Oyuncu 7.3 769
2005 46 Gerilim Oyuncu 6.2 974
2005 46 Komedi Oyuncu 6.6 12,839
2005 46 Komedi Oyuncu 6.7 10,143
2005 46 Dram Oyuncu 7.3 7,063
2004 45 Dram Oyuncu 7.8 57,671
2004 45 Savaş Oyuncu 7.8 25,633
2004 45 Aksiyon Oyuncu 7.0 40,483
2003 44 Komedi Oyuncu 8.1 88,677
2003 44 Korku Oyuncu 6.3 3,866
2003 44 Aksiyon Oyuncu 2.3 1,518
2001 42 Dram Oyuncu 5.9 349
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film