Giriş Kayıt
Robin De Lano

Robin De Lano


Oyuncu, Casting, Müzisyen

Robin De Lano, oyuncu, casting, müzisyen.

Karayip Korsanları: Siyah İnci'nin Laneti (2003) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gökyüzünün Ötesinde
2017 Aksiyon Müzik 5.3 23,621
2017 Korku Oyuncu    
2016 Romantik Oyuncu 5.9 79
2016 Gerilim Oyuncu 3.9 705
2014 Gerilim Müzik 5.0 1,160
2011 Aksiyon Çeşitli 5.1 704
2011 Korku Çeşitli 4.6 1,032

Zor Hedef
2010 Aksiyon Oyuncu 6.8 14,679

Troll Avı
2010 Fantastik Oyuncu 6.9 79,939

Tsunami
2009 Aksiyon Çeşitli 5.5 5,225

Merantau Savaşçısı
2009 Aksiyon Çeşitli 6.7 11,515

Gir Kanıma
2008 Dram Oyuncu 7.8 227,964

Yaratık
2006 Aksiyon Çeşitli 7.1 133,836

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Casting 7.4 773,762

Karayip Korsanları: Siyah İnci'nin Laneti
2003 Aksiyon Casting 8.1 1,221,593
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film