Giriş Kayıt
Andrew Bujalski

Andrew Bujalski


Oyuncu, Senarist, Yönetmen

Andrew Bujalski, Boston, Massachusetts, ABD doğumlu oyuncu, senarist, yönetmen.

Mutual Appreciation (2005) yapımıyla biliniyor.

Doğum Yeri: Boston, Massachusetts, ABD
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Komedi Oyuncu 5.9 117
2022 Yönetmen
Senarist
   
2021 Belgesel Oyuncu 6.8 133
2019 Macera Senarist 6.2 24,711
2018 Komedi Yönetmen
Senarist
6.4 8,386
2015 Komedi 7.2 18
2015 Komedi Senarist
Yönetmen
5.5 7,735

Kumiko, Hazine Avcısı
2014 Dram 6.6 12,474
2013 Komedi Editör
Yönetmen
Senarist
6.2 4,870
2013 Dram 5.7 1,043
2012 Korku Oyuncu 4.3 986
2012 Komedi Oyuncu 5.7 1,676
2009 Dram 6.0 1,933
2009 Komedi Oyuncu 4.4 266
2009 Komedi Yönetmen
Senarist
Editör
6.1 881
2008 Dram 3.1 219
2008 Komedi Oyuncu 5.6 500
2008 Komedi Oyuncu 5.3 428
2007 Komedi Oyuncu
Senarist
5.6 2,310
2005 Komedi Editör
Oyuncu
Senarist
Yönetmen
6.7 1,987

Pofuduk Koltuk
2005 Komedi 6.5 5,277
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film