Giriş Kayıt
Jon Rolph

Jon Rolph


Yapımcı, Senarist, Yönetmen

Jon Rolph, yapımcı, senarist, yönetmen.

Chewing Gum (2015), Count Arthur Strong (2013), (2007) Outnumbered (2007), (1988) Rab C. Nesbitt (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Yapımcı 7.7 5,714
2013 Komedi Yapımcı 7.5 646
2012 Komedi 5.9 2,822
2011 Komedi Yapımcı 6.1 182
2009 Komedi Yapımcı 6.5 133
2009 Komedi Yapımcı
Senarist
Yönetmen
7.2 61
2007 Komedi Yapımcı 8.0 8,413
2003 Belgesel Yapımcı 8.2 130
1988 Komedi Yapımcı 7.5 1,115
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,233) The 100 (1,611) La casa de papel (1,433) Mindhunter (1,284) Legion (1,248) Preacher (1,177) Chernobyl (1,118) Yellowstone (1,076) Big Little Lies (998) The Big Bang Theory (986)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019