Giriş Kayıt
René Zeuner

René Zeuner


Kameraman, Yapımcı

René Zeuner, kameraman, yapımcı.

Ulu Manitu (2001), (2013) Kitap Hırsızı (2013), (2009) Aşkın Son Mevsimi (2009), (2011) Karanlıkta Kalanlar (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Yapımcı 4.8 15

Kitap Hırsızı
2013 Dram Taşıma Bölümü 7.6 119,912

Karanlıkta Kalanlar
2011 Dram Taşıma Bölümü 7.3 9,390

Aşkın Son Mevsimi
2009 Biyografi Taşıma Bölümü 7.0 17,011
2008 Dram Kameraman
0
6.3 232

Ulu Manitu
2001 Komedi Taşıma Bölümü 6.7 16,204
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,319) The 100 (1,641) La casa de papel (1,397) Euphoria (1,221) The Big Bang Theory (1,165) Legion (1,159) Chernobyl (1,155) Mindhunter (1,153) Fear the Walking Dead (1,130) Big Little Lies (978)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019