Giriş Kayıt
Carmen Ortiz

Carmen Ortiz (49)


Senarist, Yapımcı

Carmen Ortiz Carbonero, 01 Ocak 1975 doğumlu senarist, yapımcı.

Gerçek İsmi: Carmen Ortiz Carbonero
Doğum Tarihi: 01 Ocak 1975
Diğer Bir İsmi: Carmen O. Carbonero
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Senarist
Yapımcı
6.3 312
2009 Macera Senarist 6.6 1,244
2007 Gizem Senarist 8.1 5,821
2006 Senarist
Yapımcı
5.3 415
2003 Senarist 7.5 4,087
1998 Aksiyon Senarist 5.7 362
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film