Giriş Kayıt
Aydan Sener

Aydan Sener (61)


Oyuncu

Aydan Sener, 01 Mart 1963 Kilis, Gaziantep, Türkiye doğumlu oyuncu.

Çalıkuşu (1986) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Mart 1963
Doğum Yeri: Kilis, Gaziantep, Türkiye
Burcu: Balık
6.7 (7 Oy)
  • Currently 134.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (13)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Dram Oyuncu 7.5 32
2003 Dram Oyuncu 5.5 62
2000 Oyuncu 10.0 6
1997 Oyuncu    
1996 33 Oyuncu 6.7 64
1996 Oyuncu 6.7 167
1992 29 Dram Oyuncu    
1991 Macera Oyuncu    
1989 Romantik, Dram, Aile Oyuncu    
1987 Dram Oyuncu 6.9 35
1986 Dram Oyuncu 8.4 953
1985 Dram, Romantik, Komedi Oyuncu    
1983 Dram Oyuncu 7.8 278
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024