Giriş Kayıt
Ben Raymond

Ben Raymond (45)


Yapımcı

Ben Raymond, 10 Ocak 1979 North Adams, Massachusetts, ABD doğumlu yapımcı.

Mulaney (2014), Uncle Buck (2016), Retired at 35 (2011), (2017) A.P. Bio (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Ocak 1979
Doğum Yeri: North Adams, Massachusetts, ABD
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Yapımcı 7.4 3,428
2017 Komedi Yapımcı 7.4 16,736
2016 Komedi Yapımcı 4.7 1,125
2014 Komedi Yapımcı 4.1 2,609
2011 Komedi Yapımcı 6.8 3,314
2011 Komedi Yapımcı 5.0 542
2010 Komedi Çeşitli 5.6 871
2009 Komedi Çeşitli 6.3 504
2008 Dram Çeşitli 7.4 4,926

Amerikan Pastası Düğün
2003 24 Komedi Çeşitli 6.3 217,550

Hollywood Polisleri
2003 24 Aksiyon Çeşitli 5.3 39,401
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film