Giriş Kayıt
Anne Giafferi

Anne Giafferi


Senarist, Yönetmen

Anne Giafferi, senarist, yönetmen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Komedi Yönetmen
Senarist
5.6 345
2015 Komedi Yönetmen
Senarist
5.8 1,086
2010 Dram Senarist
Yönetmen
6.2 172
2007 Komedi Yönetmen
Senarist
7.6 678
2006 Senarist 7.0 291

Denizin Sessizliği
2004 Dram Senarist 7.8 1,542
2003 Dram Senarist 6.1 93
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024