Giriş Kayıt
Orsolya Tóth

Orsolya Tóth (42)


Oyuncu, Casting

Orsolya Tóth, 20 Kasım 1981 Békéscsaba, Macaristan doğumlu oyuncu, casting.

Silent Ones (2013), Erkeksiz Kadınlar (2009), Delta (2008), Szép napok (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Kasım 1981
Doğum Yeri: Békéscsaba, Macaristan
Diğer Bir İsmi: Tóth Orsi | Orsi Tóth
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Beyaz Tanrı
2014 33 Dram Oyuncu 6.8 17,068
2013 32 Dram Oyuncu 7.5 5,986

Büyük Defter
2013 32 Dram Oyuncu 7.0 3,245
2012 Dram Oyuncu 8.7 2,284

İyi Niyetler
2011 30 Dram Oyuncu 6.7 540
2011 30 Dram Oyuncu 6.6 77

Duyarlı Evlat: Frankenstein Projesi
2010 29 Dram Casting 5.6 618

Erkeksiz Kadınlar
2009 28 Dram Oyuncu 6.3 2,711

Mucize
2009 28 Dram Oyuncu 6.9 3,730
2008 27 Dram Oyuncu 6.3 1,747
2006 25 Komedi Oyuncu 5.8 239

Kadersizlik
2005 24 Dram Oyuncu 7.0 7,148
2005 24 Dram Oyuncu 5.6 527
2005 24 Dram Oyuncu 6.4 253
2002 21 Dram Oyuncu 4.7 987
2002 21 Komedi Oyuncu 5.8 317
2002 21 Dram Oyuncu 5.3 685
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024