Giriş Kayıt
Ernesto Pozuelo

Ernesto Pozuelo


Senarist, Yapımcı

Ernesto Pozuelo, senarist, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Komedi Senarist    
2009 Macera Yapımcı
Senarist
6.6 1,244
2009 Komedi Senarist 6.4 329
2006 Senarist
Yapımcı
5.3 415
2002 Korku Senarist 4.0 271
1998 Aksiyon Senarist 5.7 362
1995 Senarist 5.3 685
1994 Komedi Senarist 5.8 67
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film