Giriş Kayıt
Şehsuvar Aktaş

Şehsuvar Aktaş


Oyuncu

Şehsuvar Aktaş, oyuncu.

Eyyvah Eyvah (2010), Fatma (2021), İnşaat 2 (2014), Eyyvah Eyvah 2 (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

6.4 (7 Oy)
  • Currently 128.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Dram Oyuncu 8.7 40
2022 Suç Oyuncu    
2021 Dram Oyuncu 7.1 55
2021 Suç Oyuncu 7.6 2,346
2021 Komedi Oyuncu 8.3 19
2020 Dram Oyuncu 8.1 834
2019 Aksiyon Oyuncu 8.7 6,955
2019 Dram Oyuncu 8.5 61
2017 Kısa Metraj Oyuncu 6.6 13
2014 Komedi Oyuncu 5.4 931
2014 Komedi Oyuncu 4.2 177
2014 Komedi Oyuncu 5.9 7,982
2011 Komedi Oyuncu 6.6 15,454
2011 Komedi Oyuncu 6.9 277
2010 Komedi Oyuncu 7.0 21,578
2009 Dram Oyuncu 5.5 146
2008 Komedi Oyuncu 6.1 503
2008 Kısa Metraj Oyuncu 6.6 30
2008 Kısa Film, Romantik Oyuncu    
2007 Aksiyon Oyuncu 7.8 23,826
2006 Komedi Oyuncu 4.2 41
2004 Romantik Oyuncu 5.2 495
2003 Komedi Oyuncu 7.2 4,055
2002 Dram Oyuncu 6.6 695
2001 Dram Oyuncu 7.5 6,896
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024