Giriş Kayıt
John K. Campbell

John K. Campbell (42)


John K. Campbell, 21 Haziran 1977 Wisconsin Dells, Wisconsin, ABD doğumlu

Ejderin Peşinde: Veronica Guerin (2003), (2003) Karayip Korsanları: Siyah İnci'nin Laneti (2003), (2001) Kara Şahin Düştü (2001), (2004) Büyük Hazine (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Haziran 1977
Doğum Yeri: Wisconsin Dells, Wisconsin, ABD
Diğer Bir İsmi: John Campbell
Takma İsmi: Soup
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.92 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 30 Aksiyon Çeşitli 7.1 560,632

Zafere Doğru
2006 29 Biyografi Çeşitli 7.2 40,247

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 29 Aksiyon Çeşitli 7.3 617,229

Büyük Hazine
2004 27 Aksiyon Çeşitli 6.9 286,791

Kral Arthur
2004 27 Aksiyon Çeşitli 6.3 152,643

Ejderin Peşinde: Veronica Guerin
2003 26 Biyografi Çeşitli 6.9 18,178

Karayip Korsanları: Siyah İnci'nin Laneti
2003 26 Aksiyon Çeşitli 8.0 970,808

Çılgın İkili 2
2003 26 Aksiyon Çeşitli 6.6 207,972

Kanguru Jack
2003 26 Macera Çeşitli 4.4 27,262

Gizli Ortak
2002 25 Aksiyon Çeşitli 5.6 43,214

Kara Şahin Düştü
2001 24 Dram Çeşitli 7.7 342,362
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019